Energy & Utilities

Energy & Utilities

In deze sector, gekenmerkt door innovatie en verandering, is het belang van een sterk HR-beleid nooit eerder zo groot geweest.

De sector Energy & Utilities vormt een belangrijke fundament van onze wereldeconomie. De verschuivingen naar nieuwe energievormen en de deregulering van de energiemarkt dwingen deze sector om zich te vernieuwen. Spelers zien zich genoodzaakt  een onderscheidend aanbod uit te werken voor hun B2C- en B2B-klanten, synergiën tussen departementen te bevorderen en zwaar te investeren in innovatie en baanbrekende technologieën. Om al deze uitdagingen het hoofd te bieden, is het aanpassings- en innovatievermogen van getalenteerde medewerkers cruciaal. Het belang van een sterk HR-beleid is in deze sector nooit eerder zo groot geweest.

Aspiravi in Harelbeke, is een belangrijke speler actief in de sector van de hernieuwbare energie.

Engie integreert verantwoorde groei in zijn activiteiten om de grote uitdagingen aan te gaan van een koolstofarme toekomst.

Sibelga is de enige distributienetbeheerder voor elektriciteit en aardgas voor de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs