Het ontslaggesprek

Tijdens de Hudson training 'Een ontslaggesprek voeren' leert u hoe u een samenwerking op een respectvolle manier beëindigt en omgaat met eventuele emotionele reacties.

Een ontslaggesprek voeren

In deze training leert u hoe u op een respectvolle manier een samenwerking beëindigt. We bekijken welke impact de zorg en begeleiding van uw (ex-)medewerkers tijdens dit proces heeft op uw Employer Brand. U ontdekt hoe u een ontslaggesprek in alle sereniteit en vol vertrouwen aangaat. U leert moeilijke boodschappen op een tactvolle maar efficiënte manier overbrengen. Bovendien krijgt u concrete handvaten om op een constructieve manier om te gaan met eventuele emotionele reacties. U oefent deze communicatie- en gesprekstechnieken met een ervaren coach.

Doelstellingen

  • moeilijke boodschappen makkelijker overbrengen.
  • tactvol en sereen reageren op emotionele reacties.
  • structuren & technieken hanteren, die het gesprek zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Programma

Voor deze training kiezen we voor blended learning, bestaande uit 2 modules:

1. Online Learning

via ons online platform

2. Persoonlijke Coaching

individuele sessie met een trainer

Praktisch

Deze training kan zowel online als face-to-face gegeven worden, en zowel individueel als incompany georganiseerd worden: 

  • Deze individuele training is doorlopend online beschikbaar. Instappen kan op elk moment, vanaf € 450 ex. BTW. Discretie verzekerd.

  • Voor de incompany trainingen wordt telkens een offerte op maat gemaakt. 

Leren van experten

Al onze lesgevers zijn gecertificeerde coaches en trainers. Onze trainingen zijn gestoeld op een rijke businesservaring. We houden continu de vinger aan de pols en passen ons trainingsaanbod aan en sturen de inhoud voortdurend bij, volgens de veranderende noden van de markt. We verzekeren u een kwaliteitsvolle training, waaruit deelnemers nieuwe inzichten en kennis halen.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs