Contracting

Als HR Consultant Onsite krijg je via contracting-opdrachten de kans om op korte termijn heel wat ervaring op te doen bij interessante organisaties die tijdelijk versterking nodig hebben.

Werken als HR Consultant Onsite

Elke organisatie komt wel eens voor een moeilijke hr-uitdaging te staan. Jij kan als HR Consultant Onsite onze klanten op projectbasis ondersteunen en mee het verschil maken. Wanneer een concrete opdracht zich aandient, bekijken we samen of er voor jou een match kan zijn met zowel de opdrachtgever als de inhoud van het project. Ons doel is om opdrachten te vinden die perfect aansluiten bij jouw profiel en ambitie.

Je krijgt de kans om op korte termijn veel ervaring op te doen bij verschillende bedrijven in uiteenlopende sectoren, te proeven van verschillende bedrijfsculturen en teamdynamieken, in boeiende projecten te stappen en uitdagende rollen op te nemen. Op deze manier wordt Hudson misschien wel een Carrière Hub in jouw loopbaan. Onze HR Consultants Onsite kiezen er vaak voor om na diverse en boeiende projecten bij een Hudson klant aan de slag te gaan en zo zelf Hudson klant te worden.

Jouw Hudson coach begeleidt jou op je project en biedt jou opleidingen zodat jij continu blijft groeien als HR-professional. We geven je niet alleen onze kennis en methodologie mee, maar ook de waarden die wij als bedrijf hoog in het vaandel dragen.

Waarom HR Consultant Onsite worden?

Team

De kans om te werken in een dynamische en inspirerende Hudson omgeving waar kwaliteit en passie voor HR in het DNA zit en waar fun onder collega's ons verbindt.

Groei

De mogelijkheid om jouw HR-kennis uit te breiden via trainingen, boeiende projecten en uitdagende rollen waarbij je gecoacht wordt om zo een generalistische en mature HR-professional met verantwoordelijkheid te worden.

Project

Geen enkele dag is hetzelfde. Jij maakt mee het verschil en hebt impact in de HR-teams van onze klanten (kmo’s en grotere marktspelers zowel in de privé als publieke sector) bij hun People en HR-uitdagingen.

Wil je graag ontdekken welke Hudson jobopportuniteiten aansluiten bij jouw ambitie?
Wij maken graag kennis met jou.

Neem contact op

Leg ons uw HR-uitdaging voor. We bekijken samen hoe wij u kunnen helpen. 

Nieuwste jobs